Kuchenne rewolucje w Hacjendzie. Specjalnością restauracji jest teraz kaczka

Magda Gessler przeprowadziła „Kuchenne rewolucje” w Hacjendzie, która dziś nosi nazwę Karczma Żółtodzioby.

Znana restauratorka do Słupi pod Bralinem przyjechała z zeszłym tygodniu, na zaproszenie właściciela Mirosława Horbacza. Czterodniowa rewolucja zakończyła się bardzo efektywnymi zmianami, ale na ich akceptację lokal będzie musiał poczekać jeszcze miesiąc, kiedy to, zgodnie z warunkami programu, autorka „Kuchennych rewolucji” złoży rewizytę i wystawi stosowną ocenę. Wiadomo już, że restauracja serwować będzie rosół z kluseczkami, pierogi z wątróbką oraz specjalnie przyrządzoną kaczkę. Uroczysta kolacja na ponad 20 osób odbyła się 24 sierpnia. Sam program zostanie wyemitowany na początku roku.

Dawid Samulski

Więcej na temat:

Wybrane dla Ciebie

Powiązane

Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, wyłącz Adblock na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3