Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Słupia pod Bralinem: Zapraszamy na Bal Sylwestrowy w Haciendzie

Beata Hadas-Haustein
Beata Hadas-Haustein
Mirosław Horbacz zaprasza do Haciendy
Mirosław Horbacz zaprasza do Haciendy
Restauracja Hacienda od września znów zaprasza na degustację swojej niezwykłej kuchni. Dania wychodzące spod ręki szefa kuchni, pana Mirosława Horbacza, są pyszne, delikatne i uwodzące smakiem.

W minionych tygodniach Hacienda serwowała pyszną kaczkę, gęsinę i dziczyznę. Pan Mirosław odpalił w tym tygodniu wędzarnię i można już skosztować wędzonych pstrągów na gorąco z rozmarynem.

W karcie dań znajdziecie Państwo kilka rodzajów pizzy wypiekanej w piecu opalanym drewnem. Jak na steak house przystało, nie brakuje tu dań z wołowiny według przepisów prosto z Meksyku czy Hiszpanii. Pan Mirosław przygotowuje ponadto dania z całego świata.

Hacienda powstała w 1998 roku. To dom weselny, niedzielna restauracja. Od wiosny tego roku jest po wielkich remontach i totalnej metamorfozie. Oferuje wyjątkową kuchnię, organizację wesel, komunii, urodzin i innych imprez rodzinnych i biznesowych oraz przytulne miejsca noclegowe w wysokim standardzie. - A w soboty i niedziele, w które nie towarzyszymy naszym gościom w organizacji ich uroczystości, stajemy się niedzielną restauracją z wyjątkową, świeżą kuchnią o wielu smakach - informuje właściciel Mirosław Horbacz.

Hacienda zaprasza na sylwestra!

Smaczna kuchnia to podstawa w każdej restauracji. Podczas sylwestrowej zabawy w Haciendzie na stołach pojawią się takie oto potrawy:
1. ZUPA PIECZARKOWA CREAM
2. KOTLECIKI SCHABOWE ALLA SALTIBMOCCA, WARZYWNE RATATOUILLE, PURE Z SELERA I ZIEMNIAKÓW
3. MOUSE AU CHOCOLAT – KREM CZEKOLADOWY Z ZIARNKAMI GRANATA I ŚWIEŻĄ MIĘTĄ
4. ZIMNA PŁYTA:
- SAŁATKA CAPRESE,
- SAŁATKA WARZYWNA,
- GALARETKI DROBIOWE,
- SZASZŁYKI ĆEVAPCICI,
- CARPACCIO WOŁOWE NA RUCCOLI,
- WIEPRZOWINA ALLA GYROS,
- BROKUŁ Z JAJKIEM I POMIDOREM Z SOSEM CZOSNKOWYM,
- WYBÓR SOSÓW I PIECZYWA
5. SZYNKA PO MEKSYKAŃSKU, ZASMAŻANA KAPUSTA I ZIEMNIAKI (OK. GODZ. 23.00)
5. KURCZAK W SOSIE CYTRYNOWYM NA RYŻU CURRY, SAŁATKA GRECKA
6. BARSZCZ CZERWONY, PASZTECIKI DROBIOWE Z MOZARELĄ
ZIMNE NAPOJE, KAWA, HERBATA I SEKT (SZAMPAN) O PÓŁNOCY - OCZYWIŚCIE W CENIE
Do tańca zagra sprawdzony DJ Piotr. Koszt zabawy to 290 zł od pary. Rezerwacji miejsc można dokonywać pod numerem telefonu: 695-879-111. Początek zabawy - godzina 19.

od 7 lat
Wideo

Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wroclaw.naszemiasto.pl Nasze Miasto