Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Gwiazdor „M jak miłość” poślubił Miss Polonię w tajemnicy! Zdjęcia wyciekły do sieci!

HIT DNIA
Gwiazdor „M jak miłość” poślubił Miss Polonię w tajemnicy! Zdjęcia wyciekły do sieci!

Setki motocyklistów na V Moto Day w Białobrzegach. Mnóstwo atrakcji i pokazów [FOTO]

Setki motocyklistów na V Moto Day w Białobrzegach. Mnóstwo atrakcji i pokazów [FOTO]

Polecamy

Chcesz mieć superpamięć? Nalej sobie „oleju do głowy”, a dokładnie... oliwy z oliwek

Chcesz mieć superpamięć? Nalej sobie „oleju do głowy”, a dokładnie... oliwy z oliwek

World Trade Center we wrocławskim Sky Tower! Ponad milion klocków LEGO!

World Trade Center we wrocławskim Sky Tower! Ponad milion klocków LEGO!

Opinie uczniów po maturze z angielskiego. „Aż przyjemnie”, „Easy”

Opinie uczniów po maturze z angielskiego. „Aż przyjemnie”, „Easy”